neděle 23. listopadu 2014

Tipy na dárky z Gangy

Vánoce se blíží a tak jsme vám připravili pár tipů na to, jak potěšit své nejbližší :-)

PRO CHLAPA:

I když se náš sortiment pánům poctivě vyhýbá, přeci jen máme jeden poklad, který potěší každého muže od 15 do 115 let. Je jím geniální indický ručník gamša (190,-). A proč že je tak chytrý a úžasný?
- kvalitní bavlna hodně saje takže výborně osuší celé tělo
- bleskurychle schne
- je velmi skladný - jde smotat do malé ruličky a je tak ideální na cestování
- díky jeho hrubšímu tkaní tělo příjemně promasíruje a prohřeje
- díky svému neutrálnímu designu může posloužit i jako šála
- je vyroben z khadi - podomácku předené a tkané látky, takže koupí podpoříte tradiční vesnické výrobce
Gamši koupíte zde:



DROBNÁ POZORNOST:

Pokud chcete někoho potěšit symbolickým dárkem za pár korun, není nic lepšího, než vonné tyčinky (49,-). Naše kolekce vonných tyčinek udělá radost nejen nádhernými a originálními vůněmi, které jinde v ČR neseženete, líbit se jistě budou barevné obaly s krásnými modelkami oděnými do sárí. Prostě dokonalý dárek v indickém duchu. Koupíte zde.



PŘÍTELKYNĚ - DROBNÝ DÁREK

Dokonce i za málo peněz pořídíte v Ganze hodně muziky. Co takhle dát vaší milované originální hedvábný šátek (390,-)? Naše nové jednobarevné šálky se hodí jak k ryze modernímu oblečení, tak k oděvům v indickém stylu. Jsou jednobarevné, takže se jednoduše kombinují s ostatními barvami a vzory. Zakoupíte je zde.


 PŘÍTELKYNĚ - VĚTŠÍ DÁREK

Každou dívku a ženu jistě potěší multifunkční zavinovací sukně, zvaná kariza (690,-). Jsou vyrobeny z velmi příjemného saténu a každý kousek je originál. Dají se uvázat asi stovkou různých způsobů. Ideální jsou i na cesty a na dovolenou - nemačkají se, jsou lehounké, rychle schnou a prostě vypadají úžasně. Zakoupíte je zde.


MANŽELKA - DROBNÝ DÁREK

Každou ženu jistě potěší jedny z překrásných náušnic (99,-  - 190,-), které nabízíme. Vybrat si můžete jak z klasických indických vzorů, tak z mnoha úžasných moderních kousků. Jak nejlépe vybrat? Doporučujeme zjistit, zdali dotyčná nosí raději šperky ve zlaté či stříbrné a pak samozřejmě vsadit na její oblíbenou barvu. Kompletní nabídka je zde.


 MANŽELKA - PĚKNÝ DÁREK

Těžko byste hledali krásnější a hodnotnější dárek, než je šála z pravé kašmírové vlny (2900,-). Vlákna kašmíru mají tu vlastnost, že v chladu se zatáhnou a krásně hřejí. Když je teplo, tak se naopak roztáhnou, a tak lze tu samou šálu nosit jak do těch největších mrazů, tak jako pléd k letním šatům. Navíc je samozřejmě až návykově příjemná. Šály, které nabízíme, mají nejen krásné barvy, ale také jsou precizně vyšívané resham výšivkou. Prohlédnout si je můžete zde a zde.


MAMINKA, TCHÝNĚ

Krásné, praktické, pohodlné a zcela indické - takové jsou naše originální kaftany. Jsou určeny především jako domácí šaty a snad neexistuje žena, která by si je díky výše zmíněným vlastnostem nezamilovala. Ať už dáte přednost kaftanům z batikovaného plátna (390,-) anebo těm luxusním saténovým (490,-), úspěch je vždy zaručen. Jsou zde.

 

DCERA

Ať už na ven, či na pohodlné nošení na doma - turecké kalhoty aladinky jsou v módě již několik let. My nabízíme jak velmi oblíbené saténové (390,-), tak i nejrůznější bavlněné (390,- - 690,-), rayonové či dokonce vlněné, vhodné i do velkých mrazů. Koukněte sem.


SESTRA, KAMARÁDKA

Dárek, kterým zaručeně potěšíte. Tím se může stát jedna (nebo dvě, tři, čtyři... :-) ) z naší nepřekonatelné nabídky šál z Himalájí (390,-). Krásně hřejí a hlavně - vypadají úžasně. Můžete vybrat jednoduchou jednobarevnou se zdobenými okraji, anebo naopak nějakou s překrásnými indickými vzory. Záleží samozřejmě na vkusu a preferencích obdarované. Šály si můžete prohlédnout zde.



KOLEGYNĚ, ŠÉFOVÁ

I když kosmetika se může zdát být dárkem poněkud otřepaným, o indické kosmetice to rozhodně neplatí. Je totiž připravena na přírodním základě a hlavně podle tisíce let starých ájurvédských rad a pravidel. Z naší nabídky doporučujeme jako dárek zejména šampony (190,- - 250,-) a zubní pasty (119,-). Najdete je zde.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat