úterý 18. března 2014

Výdejní místo v Brně

Jak už asi víte, prodejnu v Brně jsme v březnu bohužel uzavřeli. Nyní ale máte možnost vyzvednout si naše zboží zdarma na jiném místě v brněnském centru. Doba dodání je zhruba týden, o doručení na výdejní místo budete informováni SMS.

Krejčovství BRAMI
Dům u Kamenné panny (v průjezdu)
Orlí 16
BRNO
602 00

Otevřeno
po - čt 8.30 - 17.00
pá 8.30 - 16.00
PLATBA JEN V HOTOVOSTI

Telefon 739 616 151

Zdroj: www.mapy.cz
Zdroj: www.googleearth.com



4 komentáře:

  1. Místo je bez označení, je v průjezdu, ale ano najít se dá takže ok. SMS zpráva o doručení na výdejní místo mi ale nepřišla.:/
    Hanka K.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, pro zjednidušení píšeme informaci o prvním možném dni vyzvednutí v potvrzovacím mailu. Je pak snadno dohledatelné, kdy informace odešla a s jakým datem.

    OdpovědětVymazat
  3. obrovská škoda Gangy v Brne.. bol to krásny obchod nebol kedykoľvek problém príst aj zo Slovenska... Prahu mám daleko tak mi ostáva len kupovanie eshopom čo je 300 kč poštovné.. poradila by som vášmu obchodu posielať na Slovensko radšej inou firmou ako hrozne predraženou DHL ktorá si účtuje dosť vysoký poplatok za doručenie na Slovensko :( mám váš obchod veľmi rada máte nádherné veci ale niekedy je moja objednávka maličká a poštovné je drahšie ako samotné veci. ( nieje to samozrejme vaša chyba )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dobry den, víte o jiném způsobu, který by vyšel levněji? Česká pošta má totiž do zahraničí ceny identické.

      Vymazat